Fatih İlkokulu
BAĞLARBAŞI MAH. IHLARA SK. FATIH ILKOKULU BLOK NO 4 BOĞAZLIYAN / YOZGAT

VİZYON

VİZYONUMUZ EĞİTİMDEKİ YENİ YAKLAŞIMLARI BENİMSEYEREK HAYATA VE GELECEĞE BAKIŞI OLUMLU DEĞERLER ÜZERİNE KURULU,OKULUNU BENİMSEYEN PERSONELİ İLE ÖĞRENCİLERİNİN SEVEREK VE İSTEYEREK ÖĞRENDİĞİ,OKULUNU EVİ GİBİ GÖREN, BAŞARIYA KENDİNİ İNANDIRAN, DAVRANIŞLARIYLA ÇEVRESİNE UMUT VEREN PERSONEL VE ÖĞRENCİLERİYLE ÖRNEK BİR İLKOKUL OLMAK.

MİSYON

Fatih İlkokulu olarak biz; Milli Eğitimin temel esasları çerçevesinde Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş bireyler yetiştirmek ve bireyselliği ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek için varız.

NORMAL ÖĞRETİM

BAŞLAMA SAATİ 08:45 BİTİŞ SAATİ 15:00